Truck & Business Barometer #33: welke prijsstijging verwacht u?

Het ITLB voorspelt een nooit geziene kostprijsstijging voor 2022, maar de realiteit is misschien nog grimmiger: nu is het moment om uw vervoersprijzen naar boven toe te onderhandelen. Dit is het hoofdthema van deze 33ste editie van de Truck & Business Barometer, waarvan de resultaten in ons decembernummer zullen worden gepubliceerd.

Het andere centrale thema is het tekort aan chauffeurs. Uit uw antwoorden van aflevering #32 bleek dat extralegale voordelen erg in trek waren, maar deze keer is er ook een volledig nieuwe loonschaal, gekoppeld aan de nieuwe functieclassificatie. Die moet het beroep van chauffeur aantrekkelijker maken. Denk jij dat ook? Om dit te weten te komen, hebben wij een specifieke vraag over dit onderwerp toegevoegd.

Voor de rest zult u de vragen vinden die u gewend bent. Ik heb uw deelname meer dan ooit nodig! Het is uw mening, samen met die van tientallen collega’s, die ons in staat stelt de pols te voelen van de sector.

Ik dank u dus reeds bij voorbaat om een vijftal minuten te willen besteden aan de hiernavolgende vragen. De antwoorden blijven volstrekt anoniem.

Claude Yvens, Hoofdredacteur.

Hier deelnemen

DEADLINE : 29/11/2021

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo