Vansteeland: “Professionele begeleiding van de klant”

Vansteeland NV is al ruim 40 jaar Renault Trucks concessiehouder. Het familiebedrijf staat in voor totaaloplossingen van voor- tot achterbumper op basis van Renault Trucks voertuigen. Om de verkoop en service van bedrijfsvoertuigen vanaf 2,8 ton tot meer dan 40 ton te verzorgen, werkt Vansteeland vanuit de hoofdvestiging in Izegem, verder ondersteund door twee servicepunten (Garage Lernou in Menen en FMD Trucks in Ieper). Daarnaast is er een nauwe band met Miles NV in Brugge. Sinds begin 2019 is het bedrijf gevestigd in volledig nieuwe bedrijfsgebouwen, uitgerust met de modernste technieken.

“Wij verdelen voertuigen van Renault Trucks als hoofddistributeur voor West-Vlaanderen, zowel het gamma vrachtwagens als de Renault Master lichte bedrijfsvoertuigen. Vanaf volgend jaar komt de Renault Trafic ons gamma bestelwagens versterken. Een gezamenlijke factor is de professionele benadering. Onze klanten zijn professionals die hun voertuig nodig hebben om hun werk uit te voeren. Wij zien het als onze taak om hen daarbij op alle vlakken bij te staan en het hen gemakkelijk te maken door onze kennis, ervaring en passie in te zetten voor hun behoeften. Daarom doen we ook zoveel  meer dan enkel trucks en bestelwagens verkopen. Klanten kunnen bij ons terecht voor een totaaloplossing. Wij adviseren hen bij de opbouw van het voertuig of de inrichting van een bestelwagen en volgen dat ook nauwgezet op tot aan de aflevering. Wij kunnen daarnaast zorgen voor de financiering of renting. Maar ook daarna staan we onze klanten bij met een onberispelijk onderhoud en een 24/7 service. We kunnen zelfs instaan voor de sleepdienst om in geval van nood onze klanten te helpen. Onze werkplaats is bovendien geopend op zaterdagvoormiddag en kan op elk moment bereikt worden in noodgevallen.”

“We beschikken sinds twee jaar over een nieuwe en volledig uitgeruste werkplaats, waarvan een deel speciaal voorzien is voor lichte bedrijfsvoertuigen. Deze werkplaats, die onder meer voorzien is van acht doorrijstraten, voldoet aan de strengste milieunormen. Twee stations in de werkplaats zijn specifiek voor lichte bedrijfsvoertuigen, uitgerust met onder meer hefbruggen en aangepaste tools. De lichte bedrijfsvoertuigen worden meestal verkocht met de opbouw inbegrepen en daar hebben we een enorme ervaring in en goede contacten met alle lokale op- en ombouwers. We zijn in onze werkplaats volledig ingericht voor onderhoud en reparatie van de elektrische voertuigen in het Renault Trucks gamma, die stilaan hun weg vinden op onze markt.

Als we nog op enkele punten mogen wijzen om onze klanten bij te staan: we verhuren eveneens bedrijfsvoertuigen, we beschikken over een vloot vervangwagens, we zijn servicepartner van Dhollandia, erkend tachostation, erkend installateur van Toll Collect, verdeler van Granalu kipopleggers en ook onderdeel van Renault Used Trucks voor tweedehandsvoertuigen.”


 “Ruime ervaring en betrouwbare partner voor de transportwereld”


www.vansteeland.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo