Versus Omega introduceert zijn TempoStop anti-slip systeem

Er waren heel wat Belgische exposanten op de Solutrans show en een van hen was Versus Omega, een bedrijf dat bekend staat om zijn snelle zeildoeksystemen en schuifdaken. Deze onderneming presenteerde onder meer een ladingvastzetsysteem met de naam TempoStop.

TempoStop is in de eerste plaats bedoeld voor toepassingen waarbij de chauffeur tijdens het laden niet in de oplegger mag, maar ook in alle andere gevallen levert het een aanzienlijke tijdwinst op: het is een systeem dat bestaat uit vier reeksen rubberen blokken die hydraulisch omhoog worden gebracht wanneer het voertuig sneller rijdt dan 5 km/h en omlaag worden gebracht tijdens het laden en lossen. “Dit project is voortgekomen uit een speciaal verzoek van H. Essers. Na de ontwikkeling van het concept hebben we het op de laatste IAA in Hannover voorgesteld en vervolgens drie H. Essers opleggers uitgerust, en het product is nu klaar voor de markt,” legt Erik Rogiers (Sales & Marketing Manager bij Versus Omega) uit.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo