Featured Video Play Icon

[VIDEO] Uitzonderlijk vervoer van Group Van Egdom

Zwaar, zwaarder, zwaarst. Group Van Egdom is in België dé referentie op het gebied van uitzonderlijk transport van 44 tot 500 ton, heavy handling & lifting en kraanverhuur. Of het nu gaat om grote machines of constructies, boten, liggers en balken, bouw -en agrarische voertuigen of tram-en treinstellen, Group Van Egdom zal steeds het speciaal transport regelen van A tot Z.

In deze reportage, die oorspronkelijk op Kanaal Z te zien was in Transport & VAN.TV 52, komen de verschillende leveranciers en partners van Group Van Egdom aan bod die het bedrijf helpen de zware lasten te trekken, letterlijk en figuurlijk. DAF Peeters is al jarenlang een vaste leverancier van Group Van Egdom. Recent mocht het nog deze drie DAF’s afleveren. Group Van Egdom rekent op een goede dienstverlening en die kan DAF Peeters zeker garanderen. Edco is de vaste huisleverancier van Group Van Egdom wat betreft de rekrutering en opleidingen van chauffeurs. Edco is al meer dan 20 jaar specialist in uitzonderlijk vervoer en kent dus de eisen van het transport.

Met 180 trekkers en kraanwagens, meer dan 650 opleggers, diepladers en modules heeft Group Van Egdom ook 9000 banden op grond die elke dag in topconditie moeten zijn. Van Egdom werkt hiervoor nauw samen met Michelin en investeert zo in premium materiaal met een professionele en preventieve dienstverlening.

Mercedes-Benz Trucks is één van de vaste leveranciers van Group Van Egdom als het gaat om uitzonderlijk transport. Het zijn stuk voor stuk gespecialiseerde voertuigen die voldoen aan de specifieke en uitzonderlijke eisen van Van Egdom. Faymonville zorgt reeds jaren voor het grootste deel van het getrokken materieel bij Group Van Egdom. Uitzonderlijke lasten vragen immers uitzonderlijke diepladers en modules.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo