Volkswagen ID.Buzz ‘Flower Power’ in Brussel Centraal

In de loop van 2022 lanceert Volkswagen de langverwachte ID. Buzz, de elektrische reïncarnatie van de iconische T1 Transporter. Om die naderende lancering te vieren, parkeert het merk een (letterlijk) fleurige interpretatie in de grote hal van het Centraal Station in Brussel.

“De ID. Buzz is een eigentijdse elektrische vertaling van de iconische Bulli, een icoon van het Flower Power-tijdperk. Een samenwerking met Mark Colle, internationaal gerenommeerd voor zijn bloemeninstallaties, is voor ons dan ook een perfect huwelijk. De bloemeninstallatie is een erg mooi creatief startschot voor een mooie toekomst van de ID. Buzz in België,” zegt Bart Nyns, Marketing Manager Volkswagen Commercial Vehicles bij D’Ieteren Auto.

Op de ID.Buzz zelf is het nog even wachten, maar de bloemeninstallatie is nog te zien in de grote hal van het Centraal Station in Brussel tot en met vrijdag 26 november. Via een instagramwedstrijd maken bezoekers kans op een bloemeninstallatie van Mark Colle, die hier de de ID.Buzz in de bloemetjes zette.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo