Brussels Motor Show gaat de hoogte in

Van 14 tot 31 januari 2022 leeft België op het ritme van een Brussels Autosalon dat een beetje speciaal is, want alles vindt plaats bij de concessiehouders. Febiac, de organisator van het evenement, zit echter niet stil en heeft een pop-up studio ingericht… op het dak van Paleis 5 van Brussels Expo.

“Met deze Rooftop Studio wil Febiac de individuele mobiliteit van morgen in de kijker zetten en de visie van de nieuwe generaties Y & Z confronteren met die van vertegenwoordigers van onze industrie, de politieke wereld en diverse opinieleiders en persoonlijkheden”, legt communicatiedirecteur Gabriel Goffoy uit. “De nieuwe generaties zijn onze klanten van morgen”, legt Andreas Cremer, gedelegeerd bestuurder van Febiac, uit. “Voor hen zullen we dagelijks een nieuwsprogramma van 99 seconden uitzenden op RTL-TVI en VTM, als knipoog naar de 99ste editie van de beurs. Op ons nieuwe digitale platform zullen wij ook belangrijke informatie publiceren over ontwikkelingen in de sector en over veranderingen in de belastingheffing”.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo