Dag van de chauffeur: Transportmedia zal er zijn!

De dag van de vrachtwagenchauffeur, die wordt georganiseerd door Febetra (en apart door de vakbond UBT), gaat door op 9 december 2021. Transportmedia kon niet onberoerd blijven bij dit initiatief en zal daarom met een speciale actie aanwezig zijn op het hoofdkantoor van TTC, de Transporteur van het Jaar 2021.

Vorige week passeerde de teller van de Dag van de chauffeur de 200 deelnemende bedrijven. “Tegen maandag zouden we op 203 of 204 moeten zitten”, verklaart Philippe Degraef, directeur van Febetra. Na de laatste besluiten van het overlegcomité zullen sommige grote bedrijven misschien besluiten hun initiatieven terug te schroeven, maar in de meeste gevallen is wat de bedrijven van plan zijn te doen volledig verenigbaar met de nieuwe gezondheidsvoorschriften”.

In het verlengde van zijn Passion4Trucks-actie (die in 2022 in een hogere versnelling gaat met een groot chauffeurs- en vrachtwagenfestival eind juni), wilde Transportmedia graag meewerken aan de Dag van de Chauffeur en stuurt het daarom zijn teams naar TTC in Kruibeke om een aantal chauffeurs in het zonnetje te zetten. Het resultaat van deze actie zal volgende week in videovorm te zien zijn op deze website, ons Youtube-kanaal en via de nieuwsbrief van donderdag 9 december.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo