Delcatrans koopt opnieuw zes Renault T430

Delcatrans’ relatie met Renault Trucks is gegroeid sinds 2004, in die mate zelfs dat het wagenpark van de transportfirma uit Rekkem vandaag de dag een veertigtal vrachtwagens van het Franse merk telt. Waaronder zes nieuwe T430 trekkers.

Delcatrans vervoert containers vanuit onder meer de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam naar klanten in de Benelux en Frankrijk. “De eerste contacten met Renault Trucks dateren al van 2004 en sindsdien is het aantal vrachtwagens van de Franse constructeur binnen ons wagenpark stelselmatig toegenomen”, zegt zaakvoerder Krisof Delbeeke. De meest recente investering heeft betrekking op zes T430 T6X2 Sleeper Cab trekkers die het aantal Renault vrachtwagens bij Delcatrans op een kleine veertig brengt. “Naast de krachtige motor en het gunstig verbruik is de onberispelijke service en garantie van de lokale Renault Dealer, garage Lernou uit Menen, een belangrijke factor in onze keuze geweest” aldus Delbeeke nog. 

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo