DHL Express betrekt Prologis-gebouw in Brucargo

DHL Express heeft een langetermijncontract getekend met Prologis voor de huur van een distributiecentrum gelegen in de vrachtzone van Brussels Airport, op een steenworp afstand van de hub die DHL Global Forwarding in 2017 in gebruik heeft genomen.

Met 9560 m2 vloeroppervlakte en directe toegang tot de start- en landingsbanen zal het nieuwe gebouw DHL Express in staat stellen om te voldoen aan de toegenomen vraag als gevolg van, onder andere, de groeiende farmaceutische en e-commerce activiteiten in verband met Covid.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo