Eskatrans introduceert nieuwe huisstijl

Ter gelegenhaid van haar 15-jarig bestaan introduceert Eskatrans een nieuwe huisstijl. Een het is geen toeval dat de eerste twee voertuigen met het nieuwe logo twee nieuwe LNG-trekkers zijn.

Eskatrans werd opgericht in 2003 als éénmanszaak, maar werd in 2006 geconverteerd naar zijn huidige vorm van BV. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in tractiewerk en vervoer van zeecontainers en heeft een vlot van 71 eigen trekkers. “Het werd daarom tijd om een nieuwe huisstijl te introduceren voor de nieuwe voertuigen”, zegt zaakvoerder Steven Meeus. “Er werd gekozen voor een eigentijds ontwerp op ons laatste nieuwe voertuig, een Volvo FH 460 aangedreven op LNG. Dit voertuig werd ook voorzien van onze groene ECO logo’s. Volgende week volgt wordt ook de vierde LNG trekker geleverd, die ook de nieuwe logo’s zal ontvangen.”

Daar houdt het niet bij : in januari 2022 starten de werken aan een nieuwe site in Turnhout.  “We hebben een industrieterrein gekocht aan de andere kant van de snelweg en in januari kunnen we eindelijk beginnen met de sloopwerkzaamheden”, zegt Olivier Meyers (Transport Manager bij Eskatrans). “We zullen er een gloednieuw kantoor en garage bouwen alsook een grote parking aanleggen voor onze vrachtwagens en voor op- en overslag van volle en lege zeecontainers.”

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo