Fedex krijgt zijn eerste Brightdrop EV600 geleverd

Fedex elektrificeert zijn pakjesbezorgingsvloot in de VS met sprongen. De nieuwste stap in dit proces is de levering van de eerste vijf eenheden van een nieuwe elektrische lichte bedrijfswagen, de Brightdrop EV600.

Brightdrop is een jong Amerikaans merk dat dit jaar door General Motors is gelanceerd. Het gamma omvat intern transportmaterieel, elektrisch ondersteunde rolcontainers en twee modellen lichte bedrijfsvoertuigen: de EV410 en de EV600. Beide voertuigen zijn vanaf nul ontworpen, speciaal voor pakketbezorging. De bestuurder heeft bijvoorbeeld een uitstekend zicht rondom en een gemakkelijke toegang tot het laadcompartiment. De zijdeuren zijn allemaal schuifdeuren om het werken in de krapste ruimtes te vergemakkelijken.

Fedex heeft 500 van deze EV600’s besteld, die een maximale actieradius hebben van 250 mijl (ongeveer 400 kilometer).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo