Hedin Automotive neemt Toyota De Laat over

Hedin Automotive Belgium, die uitgroeide tot de grootste Mercedes-Benz dealergroep in België, heeft Toyota-dealer De Laat in Sint-Pieters Leeuw overgenomen. Hedin wordt op die manier een multimerkengroep in België.

In België overkoepelt Hedin 15 vestigingen. “Maar onze ambities reiken duidelijk verder dan het merk met de ster”, zegt Evy Andries, Marketing Director van Hedin Automotive Belgium. “Met de overname van het dealership van Toyota De Laat, volgen we namelijk resoluut het voorbeeld van ons Zweedse moederbedrijf.” Hedin Bil AB vertegenwoordigt een aanbod van maar liefst 32 verschillende (auto)merken.
Met de toetreding van Toyota De Laat tot de Hedin-groep, wordt nu de eerste steen gelegd om zo de multimerken-strategie ook in België te implementeren. “Hedin Automotive gelooft sterk in de toekomstvisie van Toyota en ziet er de perfecte aanvulling in op haar Mercedes-Benz aanbod. En zoals ook bij de overnames in het verleden het geval was: de focus blijft onveranderlijk liggen bij de klant van het bestaande Toyota-dealership waarvan de lokale verankering blijft primeren. Deze visie en missie zal worden versterkt met de slagkracht en de vele schaalvoordelen die een grote dealergroep als Hedin Automotive met zich mee brengt”, aldus Andries.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo