Meer werkgelegenheid in vervoer en logistiek

Volgens de ManpowerGroup Barometer zullen werkgevers in de Supply Chain & Logistics sector vanaf begin 2022 massaal mensen (willen) aannemen. De Nettotewerkstellingsprognose (d.w.z. het saldo tussen het percentage bedrijven dat voornemens is personeel in dienst te nemen en het percentage bedrijven dat voornemens is personeel te ontslaan) klimmen in één kwartaal van 23 tot 62 procentpunten. In vergelijking met hetzelfde kwartaal van vorig jaar bedraagt de stijging zelfs 48 punten. Als bedrijven in de sector Supply Chain & Logistics de algemene trend volgen, zijn het de grote bedrijven (meer dan 250 werknemers) die het meest zullen aanwerven in het eerste kwartaal van 2022, en de toename van de aanwervingen zal spectaculairder zijn in Brussel en Vlaanderen dan in Wallonië.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo