Modul-Connect nu ook compatibel met Eberspächer-standkachels

Modul-Connect, de slimme app van Modul-System voor de bediening van allerlei functies voor LCV’s, heeft een nieuwe functionaliteit gekregen. De app kan nu ook worden gebruikt om Eberspächer-standkachels te bedienen om de temperatuur in de cabine te regelen, ook vanop afstand.

Wie een Eberspächer Airtronic-standkachel in zijn LCV heeft, kan die nu ook bedienen met Modul-Connect, het controlesysteem van Modul-System waarmee verschillende basis- en toegevoegde functies van uw LCV kunnen worden bediend. Naast monitoring van de status van het voertuig en de bediening van de deuren en het alarm, kan de verwarming nu dus ook op afstand worden bediend via de app.

Met het Modul-Connect controlekastje kan de temperatuur worden ingesteld en hoe lang de standkachel moet werken. Zo kan u ’s ochtends voor vertrek de kachel inschakelen om in te kunnen stappen in een warme cabine. Met Modul-Connect Pro, dat een simkaart heeft voor internetverbinding, hoeft u zelfs niet in de buurt te zijn van de wagen en kunnen er ook timers en tijdsschema’s worden ingesteld voor de Eberspächer Airtronic. Daarnaast biedt de Pro-oplossing ook diverse andere fleetmanagementfuncties.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo