Nikola levert eerste Tre BEV

Nikola heeft, zoals beloofd, zijn eerste elektrische vrachtwagen voor eind 2021 aan een klant geleverd. De allereerste Tre BEV maakt deel uit van een pre-order van 100 voertuigen die door het in Californië gevestigde Total Transportation Services Inc. is geplaatst.

In eerste instantie zal TTSI twee Tre BEV’s en twee Tre FCEV-prototypes exploiteren in de havens van Los Angeles en Long Beach, die ongeveer 25 kilometer uit elkaar liggen. Als de eerste resultaten bevredigend zijn en als overheidssubsidies worden verkregen, zal TTSI in 2022 nog eens dertig Tre BEV’s van Nikola kopen en in 2023 702 Tre FCEV’s.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo