Realtime transportweergave: Meer dan een ‘nice-to-have’

Voor expediteurs, logistieke dienstverleners en transporteurs is project44 ‘s werelds eerste geavanceerde visibiliteitsplatform dat de efficiëntie verhoogt, de kosten beperkt en realtime informatie aanlevert.

Na twee jaar van sterk gemediatiseerde problemen in de wereldwijde toeleveringsketen heeft de stijgende vraag naar inzicht in de toeleveringsketen geleid tot een enorme groei voor project44. In 2021 heeft het bedrijf verschillende kantoren geopend in Europa en boorde het nieuwe markten aan, waaronder China en Latijns-Amerika. Het nam ook drie bedrijven over en geniet het vertrouwen van grote merken zoals CEVA Logistics, PepsiCo en AbbVie.

project44 is het grootste transporteursnetwerk op de markt: meer dan 100.000 transporteurs gebruiken de gegevens van het platform om hun efficiëntie te verhogen, wachttijden en vertragingen te beperken, hun klanten meer zichtbaarheid te geven en hun klantentevredenheid te verhogen.

Sjoerd Eekelaar, Vicepresident Benelux & UK/I: “Onze grootste troef schuilt in de omvang, diepgang en kwaliteit van de gegevens die we samenbrengen vanuit verschillende bronnen, zoals telematicasystemen in de voertuigen, verkeers- en weersinformatie en historische gegevens. Zo creëren we waarde voor alle deelnemers in de toevoerketen. Dankzij onze nauwkeurige en up-to-date gegevens kunnen organisaties hun zendingen volgen en weten ze bijvoorbeeld perfect wanneer de vrachtwagen zal aankomen om te lossen. Dat bespaart hen heel wat tijd en geld. En er zijn nog meer voordelen voor de transporteur: als er toch nog onverwachte wachttijd zou optreden, is iedereen op de hoogte en kan men de nodige maatregelen treffen.”

Een open systeem

project44 is een open systeem, dat probleemloos samenwerkt met meer dan 800 telematica- en TMS-toepassingen. “Dat maakt de implementatie heel eenvoudig, te meer omdat de transporteur steeds in zijn eigen taal kan werken,” verduidelijkt Sjoerd Eekelaar.

Gegevens vormen met andere woorden het hart van project44. Met geschikte, volledige en nauwkeurige gegevens beantwoordt de gegevensverwerking door project44 volledig aan de GDPR-normen. Er is werkelijk geen enkele reden om de stap naar realtime zichtbaarheid niet te zetten.


Voordelen voor transporteurs

Steeds meer transporteurs plukken intern de vruchten van project44, en dat voor een minimale investering:

  • digitalisering van manuele processen
  • tijdswinst
  • reductie van conflicten
  • snellere facturatie
  • gemakkelijke opvolging van onderaannemers
  • reductie van ‘lege’ kilometers

 


Contact

www.project44.com

Sjoerd Eekelaar

Seekelaar@project44.com

 


www.project44.com

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo