Saga en Hebic leveren 190 voertuigen aan Sobeltax

Sobeltax Rental heeft een indrukwekkende order geplaatst bij Mercedes-Benz dealer Saga Charleroi voor 190 lichte bedrijfsvoertuigen voor zijn kortetermijnverhuurvloot, die allemaal zijn uitgerust met Hebic vloeren en laadruimtebeschermers.

Zoals Key Account Sales Manager Ioannis Manolakis ons op het Best of Van Xperience-evenement in herinnering bracht, zitten kortetermijnverhuurbedrijven momenteel met de handen in het haar: langere levertijden zorgen voor een toename van de vraag van zakelijke vloten en zelf hebben ze te lijden onder de grillen van de halfgeleidercrisis en vertragingen in de levering. “Als we 200 voertuigen meer hadden, zouden ze allemaal op de weg zijn”, vertrouwde hij ons toen toe.

Deze voertuigen worden momenteel geleverd door de garage Saga Charleroi, bij wie Sobeltax Rental een bestelling had geplaatst voor 190 lichte bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz: 75 Vito 6 m3, 70 Sprinter 12 m3 en 45 Sprinter 15 m3. Nordin Sabba, commercieel afgevaardigde bij Saga Charleroi, is opgetogen: “Sobeltax is gewend om zijn voertuigen zeer regelmatig te vernieuwen. Tussen het management van Sobeltax en Saga is in de afgelopen jaren een vertrouwensrelatie ontstaan. Het begon met de moeder en de jongere generatie waardeert onze service ook.”

Op advies van Nordin Sabba werden de 190 voertuigen door Hebic voorzien van op maat gemaakte vloeren en zijbescherming voor de laadruimte. Dit zorgt ervoor dat toekomstige klanten altijd een schone en geluidsdichte laadruimte hebben en dat de voertuigen van Sobeltax Rental aan het einde van hun levensduur een hogere restwaarde hebben.

Lees alles over Hebic NV

Hebic NV

video

Hebic beschermt tegen laadlade – Best of VAN Xperience 2020

Je hebt een nieuw bedrijfsvoertuig maar hoe bescherm je het tegen laadschade? Het Belgische bedrijf Hebic heeft daar een oplossing voor. Hebic is de vaste leverancier voor de voornaamste constructeurs en inrichters. De standaardoplossingen voldoen voor 99 procent van de gebruikers. Daarnaast zijn er ook lichte wandmaterialen om het leeggewicht van het voertuig zo laag […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo