Transport D.P.R. bestelt 8 nieuwe Iveco S-Way

Transport D.P.R. uit Schilde heeft een nieuwe bestelling geplaatst voor 8 Iveco’s S-Way. Het familiebedrijf uit Schilde rijdt al sinds het begin met Fiat en Iveco.

Transport D.P.R. is ontstaan in 1964, toen Willy De Pooter zijn bedrijf Transport De Pooter oprichtte om te beginnen als tanktransporteur met een eigen Fiat type 619 en een gehuurde tankwagen. Later breidde de zaak uit en begon het ook zeecontainers te vervoeren. In 1997 werd de zaak overgenomen door de twee zonen van Willy, tijdens deze periode veranderde de naam ook naar Transport D.P.R.

Doorheen de jaren bouwde het bedrijf een goede relatie op met Cammaert Trucks, de verdeler van Iveco, die onder meer de Turbostar, Eurostar en Stralis heeft geleverd aan Transport D.P.R. Nu is het de beurt aan de S-Way, waarvan er 8 stuks zijn besteld om de vloot van zo’n 20 trekkers te vernieuwen. Daarnaast heeft Transport D.P.R. nog een 10-tal lichte bestelwagens.

Lees alles over

video

Iveco X-Way en wereldrecordhouder eDaily illustreren het zware bouwgamma van Iveco

Iveco presenteerden tijdens Matexpo twee voertuigen: de X-Way en de nieuwe eDaily. De X-Way heeft als onroad-truck met offroad-capaciteiten de flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op de specifieke vereisten van de klant. Met zijn Hi-Traction – de hydrostatische voorwielaandrijving die tijdelijk voor extra tractie zorgt – kan hij ook de laatste kilometer op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo