Transport Dick Frères blijft trouw aan Iveco

De Tubeekse specialist in uitzonderlijk vervoer Transport Dick Frères blijft trouw aan Iveco. Het wagenpark van zo’n 25 vrachtwagens werd recent verjongd met Iveco 6×2-trekkers op LNG en 8×4-kraanwagens.

Dick Transport werd in 1963 opgericht, maar maakte pas midden jaren ’90 de omschakeling naar uitzonderlijk vervoer, waar het vandaag in uitblinkt. De ladingen zijn heel divers: van spoorwegmateriaal tot zwembaden, maar ook de kerstboom op de Grote Markt in Brussel is door Transport Dick Frères, zoals het bedrijf nu heet, verplaatst vanuit Dilbeek.

Al sinds de jaren ’70 koopt Dick (Frères) zijn trucks bij Cammaert Trucks in Gooik. Recentelijk zijn er enkele nieuwe Iveco-trucks afgeleverd, waaronder 3 nieuwe 6×2-trekkers op LNG en ook 8×4-kraanwagens die tot 15 ton kunnen verplaatsen, of tot 600 kilo op 30 meter hoogte. De trekkers trekken lasten tot 110 ton.

Lees alles over

video

Iveco X-Way en wereldrecordhouder eDaily illustreren het zware bouwgamma van Iveco

Iveco presenteerden tijdens Matexpo twee voertuigen: de X-Way en de nieuwe eDaily. De X-Way heeft als onroad-truck met offroad-capaciteiten de flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op de specifieke vereisten van de klant. Met zijn Hi-Traction – de hydrostatische voorwielaandrijving die tijdelijk voor extra tractie zorgt – kan hij ook de laatste kilometer op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo