Zes nieuwe Actros bij Foronex

Foronex verjongt zijn vloot op rasse tempo. Deze maand mocht Ghistelinck Autobedrijven zes nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845LS met BigSpace cabines leveren aan het bedrijf uit Wielsbeke.

Foronex is een bedrijf gespecialiseerd in recyclage, handel en transport van hout residuen. De vloot telt een 25-tal trekkers, waaronder de zes nieuwe Actros trekkers. Foronex koos voor de MirrorCams in plaats van de traditionele achteruitkijkspiegels. “Hierdoor wordt brandstof bespaard en het zicht naar achteren verbeterd”, aldus Piet Oplinus, Manager Trucks & Buses bij Ghistelinck Autobedrijven. Dat Foronex bijzonder goed uitgeruste voertuigen heeft gekozen, blijkt ook uit de keuze van de Multimedia Cockpit Interactive met navigatiesysteem, verkeerstekenassistent en Remote Online regeling van verschillende voertuigfuncties via de smartphone.

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

Uitzonderlijk vervoer van Group Van Egdom – Transport & VAN.TV 52

Zwaar, zwaarder, zwaarst. Group Van Egdom, met hoofdzetel in Heist-op-den-Berg en vestigingen in Seneffe en Geraardsbergen, is in België dé referentie op het gebied van uitzonderlijk transport van 44T tot 500T, heavy handling & lifting en kraanverhuur. Of het nu gaat om grote machines of constructies, boten, liggers en balken, bouw -en agrarische voertuigen of […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo