Bart Konings nieuwe Capital Deployment & Leasing Director Benelux bij Prologis

Prologis benoemt Bart Konings tot Capital Deployment & Leasing Director Benelux. Konings, voormalig Director Industrial & Logistics Agency bij JLL, wordt verantwoordelijk voor de leasing en capital deploymentactiviteiten in Zuid-Nederland. 

”Bart Konings brengt 10 jaar vastgoedervaring en een Master of Science in Real Estate naar Prologis”, aldus Gina Helmold, Head of Capital Deployment, VP, Prologis. ”We zijn erg trots om hem in ons team te verwelkomen. Met zijn ervaring voegen we nog een doorgewinterde professional toe, evenals een complementaire set vaardigheden om onze Benelux-strategie waar te maken”.

Konings brengt een pak relevante expertise naar de tafel. Hij werkte de afgelopen drie jaar bij JLL als Real Estate Consultant Industrial & Logistics, waarna hij werd gepromoveerd tot Director Industrial & Logistics Agency. Daarvoor werkte hij bij Kadans Science Partner en Colliers International. Hij heeft een master in Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate en een bachelor in Real Estate Management van de Avans Hogeschool in Tilburg.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo