BRU Systems: “Professionele klanten een kwaliteitsvolle begeleiding aanbieden”

BRU Systems werd in 2009 opgericht met als missie de professionele klant voor zijn inbouw en inrichting een kwalitatieve dienstverlening te verschaffen. En dat gebeurt door een mix van top-producten, gepersonaliseerde oplossingen en een nauwgezette begeleiding.

Een maximale dienstverlening naar de professionele klant, de ambitie liep vanaf dag één als een rode draad doorheen de bedrijfsfilosofie van BRU Systems. En dit vertaalt zich op verschillende vlakken. “De kwaliteit van onze producten is natuurlijk essentieel: schappen, rekken, opbergmogelijkheden, maar ook signalisatie-oplossingen”, legt zaakvoerder en oprichter Raf Bruneel uit. “Die worden door ons grondig getest en we ontwikkelden zelf een eigen kwaliteitslabel.
Dankzij een combinatie van sterk uitgebouwde relatie met onze leveranciers en een eigen flexibele opstelling, slagen we erin klanten zo snel mogelijk te ontzorgen. Samen met hen werken we aan de beste oplossing voor hun specifieke noden. Kiezen voor een samenwerking met ons, is kiezen voor een meerwaarde op het vlak van veiligheid en gewicht. Zeker dit laatste werd de voorbije jaren steeds belangrijker.”

Nieuwe aangepaste kantoren
“Begeleiding zie ik als een belangrijk onderdeel van onze diensten”, vervolgt Bruneel. “Niet toevallig zijn onze nieuwe kantoren uitgerust met een tekenkamer waar de klant het uittekenen van zijn inrichting op een scherm kan volgen. Het stellen van een vraag of formuleren van een opmerking gebeuren op die manier in real time. Onmiddellijk kunnen ook aanpassingen gebeuren als die noodzakelijk geacht worden. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide showroom van 120 m2 voorzien, per slot van rekening nog altijd de beste plek om met onze producten kennis te maken. En niet onbelangrijk: we voorzien ook in opleidingslokalen. Want ook dat is begeleiden: niet enkel oplossingen verkopen en plaatsen, maar ervoor zorgen dat de klant ze op optimale manier kan gebruiken.”


BRU Systems – Kromstraat 52 – 2520 Ranst – www.brusystems.be – Tel. +32 3 325 30 27


 

Lees alles over BRU Systems BVBA

BRU Systems BVBA

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo