Ceva Logistics logistieke partner van Ferrari-renstal

Ceva Logistics is de nieuwe logistieke partner van het Ferrari-raceteam. Niet alleen voor de formule 1-activititeiten, maar ook voor de GT-Races en de Ferrari Challenge. 

Een betere reclame kan Ceva, dochteronderneming van de rederij CMA CGM zich niet wensen. Het Ceva-logo prijkt op de befaamde racewagens, op de overalls van de coureurs en op de sportkledij van het team.

“Met Ceva Logistics kunnen we rekenen op een bedrijf dat niet alleen op het hoogste niveau opereert in zijn werkgebied, maar ook bijzonder attent is om ons te ondersteunen bij het bereiken van een doelstelling die essentieel is voor Ferrari en de Formule 1, namelijk koolstofneutraal worden in 2030,” zegt Mattia Binotto, General Manager en Team Principal van  Scuderia Ferrari.

Mathieu Friedberg, CEO bij Ceva Logistics voegt toe: “Deze overeenkomst is een natuurlijke fit voor CevaLogistics in ons streven om een top 5-wereldwijde logistieke speler te worden, en als Team Partner kijken we ernaar uit om Scuderia Ferrari te ondersteunen in hun streven naar de top van het Formule 1-podium.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo