De toekomstige Amarok onthult meer

Volkswagen Commercial Vehicles blijft meer informatie onthullen over zijn toekomstige Amarok pick-up, die wordt ontwikkeld als onderdeel van de industriële samenwerking met Ford. Deze keer zijn het de motoren die gebruikt zullen worden…

De Amarok zal gebruik blijven maken van de huidige 2,0-liter TDI-motoren, waarvan de prestaties waarschijnlijk een beetje zullen verschillen van wat ze waren voordat de productie van de huidige pick-up werd stopgezet. Volkswagen Commercial Vehicles bevestigt ook dat er een V6 TDI in het gamma zal komen, maar deze versie zou later gelanceerd kunnen worden. Een dergelijke motor was al de top van het Amarok-gamma met zijn 258 pk en 580 Nm koppel. Afhankelijk van de markt zou de nieuwe Amarok ook met benzinemotoren kunnen worden aangeboden, maar er is nog geen sprake van een elektrische versie. In ieder geval zullen de motoren een van de belangrijkste verschillen zijn tussen de Volkswagen Amarok en de Ford Ranger, aangezien deze laatste zal worden aangedreven door 2-liter enkelvoudige en dubbele turbomotoren van Ford.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo