Ford deelt meer praktische snufjes van nieuwe Ranger

Ford heeft zijn best gedaan om te luisteren naar klanten tijdens het ontwerp van de nieuwe Ranger, met als gevolg dat het merk kan uitpakken met een reeks praktische snufjes die standaard ingebouwd zitten in de pick-up. 

De nieuwe Ford Ranger is pas vanaf eind dit jaar te bestellen in Europa, met de eerste leveringen in het begin van 2023, maar Ford is al volop bezig met het lokken van nieuwe of terugkerende klanten door de praktische snufjes van de pick-up te onthullen. Zo is de laadbak nu ontworpen om een Europallet te kunnen vervoeren tussen de wielen.

Extra accu en schakelaars

Maar ook de toegang tot de laadbak is vergemakkelijkt, met ingebouwde trapjes in de achterbumper, een optioneel elektrisch rolluik om hem af te dekken en een gemakkelijker te openen achterklep, die ook dienst doet als mobiele werktafel dankzij zijn ingebouwde klemmen en meetlat. Ook elektrisch gereedschap kan aangesloten worden op de nieuwe Ranger dankzij het 400 W-stopcontact in de laadbak. Voor extra stroom is er plek onder de motorkap voor een tweede accu, terwijl extra schakelaars voor verstralers of een lier al bekabeling hebben gekregen binnenin.

Nog een laatste handigheid: een verlichte laadbak en zelfs de mogelijkheid om alle lichten van de nieuwe Ranger in te zetten om de hele omtrek van de pick-up te verlichten. Klinkt aanlokkelijk, maar zoals gezegd: nog even geduld…

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo