Ford Pro: totaalpakket voor verkoop en service van bedrijfsvoertuigen

Ford is bezig met de uitrol van zijn nieuwe totaalpakket voor verkoop en (geconnecteerde) diensten voor bedrijfswagens, dat het Ford Pro heeft gedoopt. De nieuwe, geconnecteerde Ford E-Transit wordt een belangrijke pijler van Ford Pro.

Ford Pro is al enkele maanden actief in de Verenigde Staten, maar de dienst zal ook in Europa opgezet worden voor zakelijke klanten. Het moet een one-stop-shop worden voor alle noden van zakelijke eigenaars en vlootbeheerders: aankoop en financiering, onderhoudsplanning, opladen van elektrische voertuigen, fleetmonitoring en zelfs tracking via ingebouwde telematica.

De Ford E-Transit, wiens verkoop binnenkort wordt gelanceerd, is standaard uitgerust met internetconnectiviteit en kan dus gebruik maken van deze diensten zodra ze beschikbaar worden. Dat zal geleidelijk aan gebeuren, momenteel is er al de FordPass Pro-app waarmee de beveiliging, het brandstofverbruik en de technische staat van voertuigen met een modem vanop afstand gemonitord kunnen worden.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo