Ford Trucks Belgium deed het vier keer beter dan voorzien in 2021

Het eerste activiteitsjaar van Ford Trucks Belgium is, hoewel het pas in maart van start is gegaan, een compleet succes voor de jonge importeur: meer dan het bruto aantal inschrijvingen, is het het aantal ondertekende bestelbonnen dat aanleiding geeft tot optimisme.

Volgens de cijfers van Febiac heeft Ford Trucks Belgium in 2021 36 voertuigen ingeschreven, waaronder 33 F-Max-trekkers. “Als je echter kijkt naar het aantal vaste orders dat we hebben ontvangen, dan liggen de cijfers veel hoger”, verklaart Nathalie Noyens, CEO van Ford Trucks België. “We zitten nu op 196 voertuigen, dat is bijna vier keer de doelstelling die Ford Otosan voor ons had gesteld. Vergeet niet dat wij pas in maart met onze activiteit zijn gestart en dat het netwerk pas in juni is opgericht. Ik ben dan ook bijzonder trots op het werk dat onze teams en onze zeven dealers hebben verricht”, vertelde zij ons in de marge van de vergadering die zij met het hele netwerk in Izegem organiseerde.

Het jaar 2022 begint dus goed en met enkele veranderingen in de organisatie. Op netwerkniveau zal dealer Marc Vansteenland binnenkort zijn intrek nemen in zijn nieuwe garage in Veurne. AD Services opent ook een nieuwe vestiging in Courcelles in september 2022, terwijl in Turnhout de bouw van de nieuwe hoofdzetel van Ford Trucks Belgium van start zal gaan, met een opening die nog steeds gepland is voor 2023. Het team van Ford Trucks staat ook onder de verantwoordelijkheid van een nieuwe Country Manager: Armagan Hazar heeft zijn functie overgedragen aan Bahadir Koc.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo