Frank Berweger nieuwe director of sales bij Lineas

Spoorvrachtoperator Lineas verwelkomt Frank Berweger als nieuwe director of sales. De van oorsprong Duitse Berweger kan bogen op een brede ervaring in de sector van het (lucht)transport.

Frank Berweger volgt bij Lineas Matthias Herrebosch op, die het bedrijf na dertien jaar verlaat voor een nieuwe uitdaging. Berweger, die geboren werd in Duitsland maar opgroeide in België, werkte in de afgelopen jaren als  Vice President Sales for the Americas bij  Lufthansa Technik. Daarvoor was hij actief bij Expeditors International en Lufthansa Cargo in Europa, Afrika en Azië. Berweger heeft ook ervaring met business development en transformatiemanagement. Bij Lineas zet hij mee zijn schouders onder een duurzame modal shift en werkt samen met de verkoopafdeling aan nieuwe transportoplossingen voor het cliënteel.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo