Gosselin neemt Rotterdamse verhuizer UniMove over

De Antwerpse logistiekspeler Gosselin neemt het Rotterdamse verhuis- en opslagbedrijf UniMove over. UniMove blijft opereren naast Gosselins Nederlandse verhuisdivisie. 

De overname werd net voor de jaarwisseling bekrachtigd door Gosselin Group en en UniMove, maar pas vandaag bekendgemaakt. UniMove is complementair met Gosselin omwille van zijn overwegend internationale verhuis- en opslagactiviteiten. Daarnaast beschikt UniMove ook over een binnenlands verhuismerk, Jac den Hollander, dat eveneens wordt ingebracht.

Marcel Jörg (CEO Gosselin Moving) motiveert de overname als volgt: “Naast het toevoegen van operationele capaciteiten, versterken wij ook ons marktaandeel in zowel de lokale als de internationale handel. Daarnaast is Unimove een sterke speler in het segment van internationale retailklanten.” UniMove hoopt dan weer de vruchten te plukken van de toegang die het nu verwerft tot de pan-Europese activiteiten en middelen van de Gosselin Group.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo