TLV en Transport Academy nog dichter bij elkaar

Sinds enkele jaren werkten Transport en logistiek Vlaanderen en Transport Academy samen om een aanbod opleidingen op de markt te zetten. Vanaf heden wordt de connectie tussen deze twee organisaties nog sterker.

TLV organiseerde zijn Code 95-opleidingen met een eigen accreditatienummer. Het aanbod blijft bestaan en zal zelfs nog verder worden ontwikkeld, maar de opleiding zal nu onder de auspiciën van de Transport Academy worden gegeven. “In onze vestiging in Gentbrugge wordt door deze samenwerking het aanbod aan code 95 en ADR opleidingen uitgebreid en onze leden hebben ook toegang tot de 27 erkende opleidingslocaties  van Transport Academy. TLV blijft dus de one-stop-shop voor iedere vervoerder, ongeacht de grootte van de onderneming”, zegt Lode Verkinderen, directeur van TLV.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo