Transporeon breidt zijn aanbod aan vervoerders verder uit

In enkele weken tijd heeft softwareleverancier Transporeon twee bedrijven overgenomen die actief zijn in hetzelfde domein, en zo zijn greep op de hele transportketen verder uitgebreid: SupplyStack ontwikkelt toepassingen voor transport management voor verladers, terwijl Nexogen diensten voor vlootoptimalisatie aanbiedt op basis van artificiële intelligentie.

Met deze twee overnames is Transporeon, dat aanvankelijk bekend stond als een marktplaats voor verladers om een vervoerder te vinden voor contracten van uiteenblopende duur, steeds meer betrokken geraakt bij de interne organisatie van de verschillende partijen. Met de door SupplyStack ontwikkelde toepassingen breidt Transporeon zijn aanbod dus uit tot het vervoer van deelladingen en multimodale stromen, terwijl Nexogen het de kans geeft om vervoerders loyaler (of afhankelijker, afhankelijk van uw standpunt) te maken door de lancering van twee aanvullende diensten op basis van artificiële intelligentie: Nexogen AI Planner (dat tot doel heeft het gebruik van rollend en menselijke resources te optimaliseren op basis van gegevens die in elk TMS worden verwerkt) en Nexogen AI Operator, een realtime hulpmiddel voor routeplanning en het volgen van zendingen. Dankzij de integratie van deze verschillende instrumenten zal een Nexogen-gebruiker bijvoorbeeld vrachtaanbiedingen kunnen ontvangen die een aanvulling vormen op die welke reeds worden uitgevoerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo