Transportmedia verwelkomt Michiel Leen

Het begin van 2022 is voor Transportmedia een kans om zijn redactieteam serieus te versterken. Michiel Leen, die vier jaar lang als freelance journalist schreef voor de gespecialiseerde website Flows, is in dienst getreden bij Transportmedia als journalist en eindredacteur voor het tijdschrift Link2Logistics Management.

Michiel (34) brengt een schat aan logistieke kennis en ervaring van de Antwerpse havenomgeving mee naar de redactie van Transportmedia, evenals een goede beheersing van de Nederlandse taal, die hij graag deelt met onze lezers. Dit is te zien in de eerste nieuwsberichten die hij op de website is begonnen te publiceren en in de artikelen die hij zal schrijven voor nummer 61 van Link2Logistics Management, dat in maart verschijnt.

“Een nieuw jaar, een nieuwe start,” zegt Michiel. “Ik wil me nu snel verder verdiepen in de boeiende wereld van transport en logistiek en deze snel evoluerende sector nog beter leren kennen. Al blijft het reilen en zeilen in mijn Antwerpse thuishaven me uiteraard na aan het hart liggen.”

U kunt Michiel contacteren via michiel.leen@transportmedia.be

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo