Featured Video Play Icon

Sprint Transport kiest exclusief voor Renault Trucks Master-bakwagens [Advertorial]

Het Limburgse Sprint Transport wil zijn diverse wagenpark vereenvoudigen en kiest daarom exclusief voor de Renault Trucks Master voor zijn bakwagens, in samenwerking met Garage Bielen. Bovendien gaat deze verjonging gepaard met een nieuwe huisstijl op de wagens, met mascotte Flexi Lexi als uithangbord.

Sprint Transport uit Houthalen-Helchteren wordt geleid door Alexandra Limage, die het bedrijf in zijn vorige gedaante in 2008 overnam nadat ze er in 1999 als chauffeur en als administratief verantwoordelijke startte. “In het verleden hebben we soms tweedehands voertuigen aangekocht om snel te kunnen inspelen op vragen van klanten, of omdat banken niet altijd stonden te springen om grote bedragen te lenen. Daardoor zaten we na verloop van tijd met een zeer divers wagenpark en waren we afhankelijk van niet altijd even optimale service van verschillende garages. Daarom hebben we beslist om voor al onze bakwagens te kiezen voor de Renault Trucks Master.”

Flexi Lexi

Het onderhoud gebeurt in de eigen werkplaats, maar voor de aankoop en de extra service wordt er gerekend op Garage Bielen. Naast de bakwagens heeft Sprint Transport ook (kleine) bestelwagens en vrachtwagens in de vloot zitten, die binnenkort allemaal een make-over krijgen met Flexi Lexi als uithangbord, de mascotte van het bedrijf, gebaseerd op Alexandra Limage en de flexibiliteit van het bedrijf.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo