Vijf elektrische combinaties voor Aldi in Hongarije

Een jong Hongaars transportbedrijf heeft vijf volledig elektrische vrachtwagencombinaties aangeschaft om zijn klant Aldi rond de hoofdstad Boedapest te bedienen. De combinaties bestaan uit een DAF CF Electric trekker en een Krone Cool Liner oplegger.

De voertuigen zullen worden geëxploiteerd door Happy Cargo, een dochteronderneming van de Hongaarse WIN Capital Group. Het bedrijf heeft een wagenpark van ongeveer 150 voertuigen en werkt voor de Hongaarse detailhandelsgigant Aldi. De twee voertuigen zijn aan elkaar aangepast zodat ze een actieradius van 230 kilometer hebben. De koelinstallaties op de trailers zijn nu nog verbrandingsmotoren, maar Krone zegt dat de volgende stap zal zijn om over te schakelen op elektrische modellen, zodat ze kunnen werken zonder enige CO2-uitstoot.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo