Vlamygrip: Garandeert makkelijkere lading en grotere ladingveiligheid

Verschillende voordelen zijn aan het gebruik van Vlamygrip verbonden. Een grotere veiligheid voor de lading, maar gekoppeld ook aan een groot gebruikersgemak en een reële tijdswinst. Een voorstelling.

Anti-slipmatjes mogen dan al onontbeerlijk zijn bij het aanbrengen van een lading, makkelijk is dat vaak niet. Ze moeten op de juiste plek geplaatst worden, wat in de praktijk betekent dat het de chauffeur is die dit zal moeten doen. Deze tussenkomst is alvast niet risicoloos.
Het maakt van het laden van de ruimte ook een tijdrovende bezigheid. Het verschil tussen het laden met plaatsing van matjes en zonder bedraagt gemiddeld een half uur. Maar aangezien geen matjes gebruiken geen optie is, kwam Vlamytal met een oplossing op de markt: Vlamygrip. Dit bestaat uit een rubberen deklaag die aangebracht wordt op de volledige oppervlakte van de laadruimte.

Het maakt het gebruik van die anti-slipmatjes overbodig, wat een groot voordeel is. Het laden verloopt sneller en doordat de volledige vloer bedekt is komt dit de veiligheid van de lading ten goede. Vlamygrip heeft ook een lange levensduur (er geldt een waarborg van drie jaar) is vochtbestendig en vloeistofdicht. Ander voordeel is dat Vlamygrip schok- en geluidsdempend werkt. En zeker dit laatste is nuttig in stedelijke omgevingen, waar laden vaak gepaard gaat met geluidsoverlast. Vlamygrip is geschikt voor het laden van pallets, maar de vloer kan ook gebruikt worden wanneer gladde metalen, zand, grond of keien vervoerd worden.


www.vlamytal.be


 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo