Yannick De Ridder is nieuwe Sales Director Iveco Belux

Iveco heeft in ons land een nieuwe Sales Director in de vorm van Yannick De Ridder, die voordien Sales Area Manager was voor de dealers Cammaert, Gregoor en BTC. Hij volgt Nicolas Rousseau op, die is vertrokken bij Iveco.

Yannick De Ridder krijgt de uitdaging voorgeschoteld om het marktaandeel van Iveco op zowel de LCV- als de truckmarkt te doen groeien, ook met de overgang naar steeds meer alternatieve aandrijvingen. Hij brengt heel wat saleservaring mee, na 14 jaar een salesfunctie te hebben gehad bij Fiat Professional en een dikke 5 jaar geleden te zijn gestart bij Iveco.

Lees alles over Iveco Belgium

Iveco Belgium

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo