Aerts Trucks uitgeroepen tot Best DAF Dealer of the Year 2022

Elk jaar wordt Aerts Trucks op de een of de andere manier onderscheiden door de DAF Trucks-organisatie. Na de Innovation Award in 2020 en een Silver Award in 2021 haalde de DAF concessiehouder de prijs van Best Dealer of the Year 2022 binnen de DAF North West organisatie, waarin België, Nederland en de Scandinavische landen zijn verzameld.  

Naast de in 2018 geopende vestiging in Bornem scoorden de drie Aerts-vestigingen (Bornem, Dendermonde en Mechelen) zeer goed op alle kwantitatieve en kwalitatieve aspecten uit het Dealer Target programma van DAF Trucks, op het vlak van DAF Certified Driver Training en van DAF Used Trucks. “Het bedrijf zet zich trouwens al jaren zeer sterk in op dit aspect van de vrachtwagenmarkt, maar speelde perfect in op de grote vraag die het afgelopen jaar in dit segment is ontstaan”, zegt Michiel Kuijs, Algemeen Directeur van DAF North-West. “Alleen een dealer die enerzijds nieuwe maatstaven zet op het gebied van klantervaring en anderzijds constant wil groeien door te investeren in zijn vestigingen en trainingen, verdient de titel ‘Best Dealer of the Year 2022′”

Ook Garage Lavrijsen aan het feest

Garage Lavrijsen uit Geel mocht ook met voorsprong de award voor het aantal DAF MultiSupport contracten mee naar huis nemen nadat het voor het derde jaar op rij het best presteerde op dit aspect van dienstverlening.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo