Al 1500 merken aanwezig op Autotechnica 2022!

AutoTechnica & ServiceStation Carwash 2022, die plaatsvindt van 27 tot 30 maart in Brussels Expo, lijkt er zeer goed uit te zien: met nog twee maanden te gaan voor de opening van de deuren, wijst de bezettingsgraad van de stands erop dat de beurs zeer vol zal zijn. 

“We zien dat onze sector een grote behoefte heeft om naar de AutoTechnica te komen en zich ten volle bewust is van de toegevoegde waarde ervan”, zegt Michel Vervekken, voorzitter van het salon. “De beste manier om informatie te krijgen is om elkaar persoonlijk te ontmoeten. De beurs is een plaats om elkaar te ontmoeten en te netwerken, en na twee jaar aan de zijlijn te hebben gestaan, beseffen wij hoe nuttig dat is.”

AutoTechnica & ServiceStation Carwash is een organisatie van de Federatie Automateriaal (lid van Traxio) en i-ONE. “Met deze, de belangrijkste vakbeurs in de Benelux, maakt Traxio er een erezaak van om alle bedrijven die meetellen in de vervangingsmarkt samen te brengen. Het zal van deze paar dagen eind maart een groot informatie- en uitwisselingsevenement maken”, zegt Maarten Voet, secretaris-generaal van de FAM. Naar het evenement wordt des te reikhalzer uitgekeken omdat de laatste editie plaatsvond in 2018…

AutoTechnica presenteert dan ook een zeer compleet aanbod van grote internationale leveranciers als Valeo en Robert Bosch, automerken als BMW en Mercedes Benz, garageconcepten als Wondercar en Eurorepar en gespecialiseerde verdelers van onderdelen als LKQ Belgium, Doyen-Auto en Brezan. Dit jaar zal ook speciale aandacht worden besteed aan oplossingen voor laadstations.

Registratie voor bezoekers is mogelijk vanaf 10 februari op autotechnica.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo