Citroën lanceert My Ami Cargo

My Ami Cargo is de nieuwste innoverende transportoplossing van Citroën voor de last-mile en voor intern transport. Het kleine elektrische voertuig combineert een totaal laadvolume van meer dan 400 liter en een nuttig laadvermogen van 140 kg.

De ultracompacte My Ami Cargo biedt een modulaire laadruimte naast de bestuurderszetel. De passagiersruimte van de Ami wordt omgebouwd tot een opbergruimte door de passagiersstoel te vervangen door een beschermde box die bestaat uit zeven polypropyleen panelen. Een verticale scheidingswand scheidt de bestuurdersruimte van de laadruimte maar is zo ontworpen dat de bestuurder nog een zichtbaarheid van 360° heeft. De vlakke vloer kan verticaal worden opgeheven en vergrendeld zonder de laadruimte te belemmeren, of worden neergelaten in een horizontale positie. In deze laatste stand kunnen voorwerpen van 120 cm worden vervoerd. Aan de achterkant is een (klein) apart gesloten opbergvak ontworpen voor spullen die moeten worden vastgezet. Verder is er een tablet, die als afdekking fungeert en een gewicht van 40 kg kan dragen.

Technisch bestek

  • de lithium-ionbatterij van 5,5 kWh kan in 3 uur worden opgeladen via een 220V stopcontact.
  • actieradius van maximaal 75 km
  • elektrische motor van 6 kW
  • maximumsnelheid van 45 km/u
  • afmetingen van 2,41 m lang, 1,39 m breed en 1,52 m hoog
  • draaicirkel van 7,20 m

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo