D’Ieteren-Sopadis wil dealergroep Jennes overnemen

Jennes, de verdeler van wagens en LCV’s van de Volkswagen-groep en met VW Bedrijfsvoertuigen-locaties in Aarschot, Boortmeerbeek, Leefdaal en Machelen, laat weten dat invoerder D’Ieteren zijn activiteiten wil overnemen. De Jennes-dealers zouden dan binnen de Sopadis-koepel vallen.

De groep Jennes begon in 1957 als VW-garage van Guillaume en Dina Jennes en groeide uit tot een verdeler met 5 locaties, waarvan 4 voor VW Bedrijfsvoertuigen. Jennes was tot nu toe steeds een familiebedrijf, maar zou nu verkocht kunnen worden aan Sopadis, het dealernetwerk van invoerder D’Ieteren, dat vooral sterk aanwezig is rond Brussel en Antwerpen.

Globalisering

“In dat opzicht leunt de Jennes-geografie perfect aan bij de bestaande Sopadis strategie”, laten Rudi en Jan Jennes weten. “Aan de verregaande globalisering die zich voltrekt in België kon dus ook Jennes niet ontsnappen, en dan is de integratie in D’Ieteren-Sopadis een geweldige opportuniteit, met grote mogelijkheden tot synergie voor de teams van beide partijen. Wij kijken met het volste vertrouwen deze nieuwe toekomst tegemoet!”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo