DKV Mobility breidt LNG-acceptatienet uit tot 300 stations

DKV Mobility blijft werken aan de uitbreiding van haar netwerk voor alternatieve brandstoffen. Recent werd de kaap van 300 LNG-stations in Europa bereikt.

DKV klanten hebben nu toegang tot meer dan 300 LNG-stations in Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, Polen, Zweden en Finland. Dat is twee derde van alle Europese LNG-stations. “Voor ons is het bereiken van deze mijlpaal stations een aanleiding de energietransitie in onze sector nog meer kracht bij te zetten,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. Om in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar alternatieve brandstof neemt DKV Mobility elk jaar 5.000 tankstations in zijn netwerk op, met daarbij een sterke nadruk op ‘multi-energy stations’ die ook brandstofalternatieven als LNG, CNG, LPG of waterstof aanbieden.”

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Samen Sterk bij Jacobs Transport – Transport & VAN TV 55

Jacobs Transport uit Genk is al sinds 1934 een gevestigde waarde in transportland. In 2002 namen zakenpartners Bart Tilmans en Francis Paulussen het bedrijf over. Tilmans focust zich op de transportactiviteiten, Paulussen leidt de afdeling voor autocars.  De partners van Jacobs Transport hebben allemaal een langdurige relatie met het bedrijf. Zo vertrouwt het Genkse transportbedrijf […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo