Dockr levert cargofietsen aan Urbike

Het Nederlandse leasebedrijf voor cargobikes Dockr heeft een nieuwe klant gevonden in België: Urbike, dat eigen leveringen doet, maar ook andere bedrijven advies en materiaal verleent voor cyclologistiek.

Dockr is sinds augustus 2021 in België aanwezig en heeft intussen zo’n 100 cargobikes (elektrische bakfietsen voor leveringen) rondrijden op onze wegen. De bedoeling is om tegen eind dit jaar aan 300 te zitten, waar dit partnerschap met Urbike aan zal bijdragen. “In DOCKR hebben we een natuurlijke partner gevonden met wie wij een gemeenschappelijke visie delen: die van de transformatie van de stedelijke mobiliteit om de overgang van de steden naar duurzamere modellen te versnellen”, aldus Philippe Lovens, CEO bij Urbike. Dockr levert in ons land ook al aan Coolblue, Gorillas en Dott.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo