Econor voor het eerst aanwezig op AutoTechnica

Carrossier en hersteller voor vrachtwagens en LCV’s Econor zakt voor het eerst af naar de AutoTechnica-beurs in Brussels Expo van 27 tot 30 maart. “Met de standhouders zit het al goed, nu hopen op veel publiek”, klinkt het.

Hans Lauwers, CEO van Econor, is blij om weer op een beurs te kunnen staan. “Normaal gesproken doen we altijd mee aan het Autosalon van Brussel, maar dat is dit jaar opnieuw afgelast. Maar het doelpubliek van AutoTechnica, de garages en verdelers van bedrijfsvoertuigen, is ook ons doelpubliek. Dus wilden we het eens proberen, het is ook gewoon leuk om opnieuw iets te kunnen organiseren.”

Econor brengt geen grote nieuwigheden mee naar de beurs, het doel is om het publiek de diensten van het bedrijf te laten ontdekken. “We hebben onze eigen beletteringsafdeling die mooie visuals maakt voor onze, relatief kleine, stand. We willen ons verhaal vertellen als bedrijf dat grote vloten volledig ontzorgt met onze hersteldienst en one-stop-shop voor de ombouw van LCV’s. Nu hopen dat de coronamaatregelen soepel genoeg zijn om zonder mondmaskers onze leveranciers en klanten eindelijk weer te kunnen ontmoeten!”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo