Ford E-Transit krijgt Euro NCAP Gold Award

Net als de dieselversie van de Transit 2T en de Transit Custom heeft de elektrische Ford E-Transit de Euro NCAP Gold Award ontvangen voor zijn actieve veilgheidsassistenten en rijhulpsystemen.

Euro NCAP test, naast de passieve veiligheid bij botsproeven, sinds 2020 ook de actieve veiligheidssystemen van bestelwagens en geeft ze daarvoor awards naar gelang de prestaties. De elektrische Ford E-Transit heeft een Gold Award in de wacht gesleept dankzij zijn uitgebreide uitrusting aan assistentiesystemen, zoals een noodremhulp met voetgangersdetectie, adaptieve cruise control, een kruispuntassistent en een 360°-camera.

Ford kondigt aan dat de Transit en E-Transit de enige 2 ton-bestelwagens zijn met een Euro NCAP Gold Award, al vergeet het daarbij wel te vertellen dat de Fiat Ducato de Platinum Award in de wacht heeft gesleept.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo