Snel draait op 100% HVO voor Coca-Cola… in Nederland

Coca-Cola Europacific Partners Nederland heeft besloten HVO-biodiesel te gebruiken voor al haar transportactiviteiten, waarvan het grootste deel door Neste zal worden geleverd. Snel Logistic Solutions is een van de vijf transporteurs die zich voor deze aanpak hebben ingezet.

Samen met Van Rijen, Zandbergen en T-Trex is het in Deinze gevestigde bedrijf een van de partners van Coca-Cola Europacific Partners in Nederland. Het bedrijf, dat wordt geleid door Gert en Peter Snel, heeft zich al lange tijd gecommitteerd aan HVO, en het feit dat een van zijn grote klanten deze weg inslaat, bevestigt alleen maar dat diteen terechte keuze is. In Nederland had Coca-Cola reeds een mengsel met 30% HVO getest, maar ditmaal schakelt het Amerikaanse concern over op 100%. “Op dit moment is HVO100 de meest duurzame optie die beschikbaar is voor ons type transport en waarmee we nu CO2-reducties kunnen realiseren. Maar hier stopt het niet natuurlijk. We blijven kijken welke duurzame mogelijkheden nog meer beschikbaar zullen komen,” aldus Marijke Jacobs-Heefer (Associate Director Country Logistics bij Coca-Cola Europacific Partners Nederland).

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo