UPS versterkt Healthcare-service in de Benelux

UPS zal zijn UPS Healthcare service, die gericht is op de farmaceutische sector en de gezondheidszorg, versterken in de Benelux. UPS zal voortaan gebruik maken van zijn eigen vloot van temperatuurgecontroleerde voertuigen en twee specifieke distributiecentra: één in België en één in Nederland.

UPS Healthcare is al gelanceerd in Italië, Hongarije, Polen, de Tsjechische Republiek en het Verenigd Koninkrijk. Voor de Benelux zal UPS steunen op zijn distributiecentrum in Roermond (onlangs uitgebreid met 3.300 palletplaatsen, waarvan 1.400 vriezerpalletplaatsen) en op een tweede distributiecentrum in België. In België worden de activiteiten echter uitbesteed aan een externe partner: Aernouts Logistics Support in Wommelgem, dat al dienst deed als hub voor UPS.

Hetzelfde geldt voor de transportcomponent: UPS kondigt aan dat het een vloot van voertuigen met dubbele temperatuur (-2 / -8°C en -15/-25°C) heeft opgebouwd en een team van chauffeurs heeft opgeleid dat speciaal bestemd is voor het vervoer van farmaceutische producten, waaronder vaccins. Deze vloot zorgt voor deur-tot-deur levering binnen één dag in de hele Benelux, maar in België worden ook deze operaties uitbesteed aan Aernouts.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo