Celsineo koelgroepen arriveren in België

Enkele maanden na hun commerciële lancering beginnen de koelgroepen van Celsineo hun publiek te vinden. Krone en Liebherr, de twee partners in dit project, schatten dat ze tegen eind 2022 meer dan 500 eenheden zullen hebben geleverd en hebben hun komst op de Belgische markt aangekondigd.

Tot dusver werden koelgroepen van Celsineo alleen in Duitsland en Oostenrijk verkocht. Zoals Krone-verkoopmanager Frank Albers uitlegt, breidt het merk zich nu uit naar Spanje, Zwitserland en de Benelux-landen. Vanaf 2023 zal Celsineo ook aanwezig zijn in de Scandinavische landen. De uitbreiding van het merk gaat gepaard met de oprichting van een servicenetwerk op basis van Krone-servicepunten. Meer dan 200 van hen zijn reeds gecertificeerd om op Celsineo-units te werken. Krone en Liebherr leggen ook de nadruk op het onderhoudsgemak: de drie koelmodules bijvoorbeeld zijn plug-and-play en kunnen in slechts één uur worden vervangen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo