Continental stelt nieuwe trailerband voor

Continental blijft haar gamma banden voor gecombineerd regionaal en langeafstandstransport vernieuwen. Nadat in de voorbije maanden de Conti Hybrid HS3+ werd gelanceerd als vervanger voor de Hybrid HS3 voor de stuuras, brengt het merk nu de Hybrid HT3+ trailerband op de markt.

Voor dit type band, streeft Continental naar de best mogelijke balans tussen de prestaties op bochtige en heuvelachtige wegen en over lange ritten, een maximale levensduur en een minimale rolweerstand. De HT3+ draagt het 3PMSF-label op zijn zijwand en is dus geschikt voor winterse omstandigheden dankzij speciaal ontworpen groefgeometrie en verbeterde pocketlamellen.

De nieuwe Conti Hybrid HT3+ wordt vanaf maart verkrijgbaar in de maten 385/65 R22.5 164K (158L), 385/55 R22.5 160K (158L) en 385/55 R19.5 156/J. In de afmeting 385/65R22.5 is  de nieuwe band vanwege de hogere 164K load/speedindex geschikt voor 10-tons assen.

 

Lees alles over Continental Benelux BV

video

Continental Experience Circuit Zolder – Passion4Trucks Roadshow

Drie helden van de weg. Drie specialisten in hun vak. Ilka Robel van Van Dievel Transport, Peter Verslype van De Trekvogel en Niels Michiels van Transport Missiaen wisten zich te kronen tot grote winnaars van de online Continental Experience wedstrijd. Hun prijs? Een dag vertoeven op het Circuit Van Zolder…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo