Dott kiest voor Maxus als interventiewagen in Brussel

Deelstepbedrijf Dott is nog steeds bezig aan een sterke groei in Brussel, en breidt uit met een tweede magazijn in Anderlecht, plus 20 cargobikes en 10 elektrische bestelwagens om zijn diensten te ondersteunen. De keuze voor die e-LCV’s viel op Maxus.

De vloot van Dott zal zowel bestaan uit de kleinere Maxus eDeliver3 als de grotere (en nieuwere) eDeliver9, met in totaal dus 10 voertuigen. De bestelwagens kunnen gebruikt worden om defecte e-steps te vervoeren, of om bijvoorbeeld leveringen te doen tussen de twee magazijnen. Voor deze uitbreiding van zijn wagenpark koos Dott voor een operationele leaseformule van Athlon.

Lees alles over Maxus Motors Belgium (Maxomotive NV)

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo