Frederik Mertens en Joris Van Mol aan boord bij Prologis

Prologis kondigt de benoeming aan van Frederik Mertens als Capital Deployment & Leasing Director Benelux en Joris Van Mol als Real Estate & Customer Experience Manager Benelux. Zij zullen de nabijheid bij lokale klanten verder versterken als sleutelelement in de aanhoudende groeistrategie van Prologis in België.

Mertens zal Prologis’ leasing-en capital deploymentactiviteiten in heel België leiden. Hij zal zich toespitsen op het identificeren en ontwikkelen van nieuwe opportuniteiten voor klanten in België, om hen te blijven voorzien van logistieke faciliteiten en strategische hubs. Frederik heeft meer dan 20 jaar ervaring en bekleedde al verschillende functies bij CBRE Global Investors, Cushman & Wakefield en meer recent bij Beerens Real Estate.

Joris Van Mol zal deel uitmaken van het Real Estate & Customer Experience team in de Benelux en de Belgische vastgoedportefeuille en klantenopvolging beheren. De Antwerpenaar werkte de voorbije tien jaar in de vastgoedsector in België. Hij werkte eerst in verschillende functies bij de SCMS-Ceusters Group, voordat hij het Cobelpro-team vervoegde als vastgoedbeheerder.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo